web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

Mittarin tiedot

  • Tilannekuva
  • Mittarit
  • Mittarin tiedot

Hävikkiruoan määrä ruokailijaa kohden vuodessa


Hävikkiruoan määrä ruokailijaa kohden kg/vuosi

Liitännäiset tavoitetilat

5. Ruokavalio on muuttunut nykyistä ilmastokestävämmäksi, ekologisemmaksi ja eettisemmäksi: Se on kasvispainotteinen, kotimaisuusaste on korkeampi ja kalan käyttö on lisääntynyt

Mittari liittyy seuraaviin toimenpiteisiin


Jatketaan jo aloitettuja toimia hävikkiruoan vähentämiseksi ja etsitään uusia keinoja yhteistyön kautta

 

Tyyppi
Toiminnallinen

Mittayksikkö
kg

Tavoiteajankohta
31.12.2030

Viimeksi päivitetty
12.09.2023

Lähde
Oma tietolähde

Edellinen
Seuraava

 Kouvolan kaupunki © 2025.
Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Sivun alkuun       Sivukartta