web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

  • Tilannekuva
  • Toimenpiteet
  • Toimenpiteen tiedot

91. Tarjotaan kotimaista kalaa saatavuuden mukaan, ja lisätään sen käyttöä vähitellen.

 

Liitännäiset tavoitetilat

5. Ruokavalio on muuttunut nykyistä ilmastokestävämmäksi, ekologisemmaksi ja eettisemmäksi: Se on kasvispainotteinen, kotimaisuusaste on korkeampi ja kalan käyttö on lisääntynyt

Toimenpiteen mittarit 1 kpl

Kotimaisen kalan osuus hankitusta kalamäärästä (Toiminnallinen)


398279dd-e202-ef11-9f8a-000d3a2ddbbf

Katso mittarin tiedot


Teema ja aihealue

Ruoantuotanto ja -kulutus

Kaupungin elintarvikehankintojen suuntaaminen ilmastokriteerit, ekologisuus ja eettisyys huomioon ot

Vastuuorganisaatiot

Ruokapalvelut



Eteneminen
Käynnistys- tai esiselvitysvaihe

Loppupäivä
30.11.2027

Viimeisin päivitys
21.11.2023
 

Edellinen
Seuraava




Kiitos, kommenttisi on lähetty ja se tarkistetaan.

Kommentoi toimenpidettä

Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi.

Ethän kirjoita kommenttikenttään itsesi tai muiden henkilötietoja.

 Kouvolan kaupunki © 2025.
Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Sivun alkuun       Sivukartta