web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

Mittarin tiedot

  • Tilannekuva
  • Mittarit
  • Mittarin tiedot

Ruokapalveluiden vastuullisuutta käsitteleviin koulutuksiin osallistuneet


Ruokapalveluiden henkilöstölle järjestetään koulutuksia, joissa käsitellään ruokaan liittyviä ympäristö- ja eettisyyskysymyksiä.  Mittari kuvaa vuositasolla henkilöiden osallistumista koulutuksiin prosentteina koko ruokapalveluiden henkilöstöstä.

Liitännäiset tavoitetilat

5. Ruokavalio on muuttunut nykyistä ilmastokestävämmäksi, ekologisemmaksi ja eettisemmäksi: Se on kasvispainotteinen, kotimaisuusaste on korkeampi ja kalan käyttö on lisääntynyt

Mittari liittyy seuraaviin toimenpiteisiin


Järjestetään ruoka- ja ilmastokoulutuksia joukkoruokailuista vastaaville

 

Tyyppi
Toiminnallinen

Mittayksikkö
%

Tavoiteajankohta
31.12.2030

Viimeksi päivitetty
25.04.2024

Lähde
Oma tietolähde

Edellinen
Seuraava

 Kouvolan kaupunki © 2025.
Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Sivun alkuun       Sivukartta