web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

  • Tilannekuva
  • Toimenpiteet
  • Toimenpiteen tiedot

36. Järjestetään ruoka- ja ilmastokoulutuksia joukkoruokailuista vastaaville

 

Ruokapalveluhenkilöstön tieto- ja taitotaso on merkittävä vaikuttaja uusien ekologisten ja terveellisten ruokien kehittämisessä ja valmistamisessa. Ruokapalveluiden kautta erilaisia ruokavaihtoehtoja voidaan tuoda esille ja saada ihmisiä kokeilemaan jotain uutta.


Toimenpiteen mittarit 2 kpl

Ruokapalveluiden vastuullisuutta käsitteleviin koulutuksiin osallistuneet (Toiminnallinen)
Maatalouden CO2-ekv. (Strateginen)


ef50843b-27fd-ec11-82e5-000d3a2f8f45

Katso mittarin tiedot


Teema ja aihealue

Ruoantuotanto ja -kulutus

Paikallisten toimijoiden yhteistyö kestävämmän ruokavalion edistämiseksi sekä kotimaisuuden ja paikallisuuden lisäämiseksi sekä hävikin vähentämiseksi

Vastuuorganisaatiot

Ruokapalvelut


Vaikutus
3/5

Alkupäivä
10.02.2020

Loppupäivä
31.12.2022

Viimeisin päivitys
05.01.2023
 

Edellinen
Seuraava




Kiitos, kommenttisi on lähetty ja se tarkistetaan.

Kommentoi toimenpidettä

Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi.

Ethän kirjoita kommenttikenttään itsesi tai muiden henkilötietoja.

 Kouvolan kaupunki © 2025.
Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Sivun alkuun       Sivukartta